A cél:

Reakcióidő, saját belső adatok beszerzési idejének csökkentése, ez által a hatékonyság és alkalmazkodóképesség növelése.
Tovább ▾

Hogyan?

A 21.ik század második nagy technológiai előre lepésé az IT szektorban az úgynevezett “Low-code" vagyis a kevés vagy programozási tudást nem igénylő platformok megjelenése és elterjedése. Ezen szoftverek demokratizálták az applikáció és folyamat fejlesztést, hiszen az elképzelések megvalósításának a szűk keresztmetszete nem a rendelkezésre álló fejlesztői erőforrás, hanem a kreativitás lett.

Mivel?

Az AgilePoint egy olyan Low-Code applikáció, amely több mint 70 alkalmazáshoz készült 700+ beépített Connector-ával segít önnek összekötni az összes rendszerét, adatait és munkavállalóit
Rendszerei, adatai és munkavállalói összekötése támogatja a hatékonyabb információ áramlást és javítja a riport készítés minőségét is.
A beépített űrlap készítő megoldás alkalmas arra, hogy az eddigi papír alapú munkafolyamatokat a digitális térbe helyezve és adatai azonnal elérhető és felhasználhatóvá tegye.
Használatával vállalkozása mindig felkészülten tudja várni az üzleti környezetében történő változásokat, hiszen a folyamatai egyszerűen és agilis módon változtathatóak.
Az applikáció használható SaaS (Softver as a Service) felhő szolgáltatásként vagy telepített változatban is.

Kapcsolat

06(20) 431-24-92info@irodaszoftver.hu
7100 Szekszárd Aranytó utca 19.

Közösségi média

Designed by
Bako Media
2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram